Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Woningen en appartementen

Wonen in alle comfort aan de oevers van de Maas

Wonen in alle comfort aan de oevers van de Maas

Port du Bon Dieu – Luxeappartementen

Droomt u even mee: wonen in alle luxe, comfort en rust als trotse eigenaar van een laag-energieappartement aan de oevers van de Maas. Elke dag genieten van een adembenemend uitzicht en tegelijk verbaasd zijn dat dit allemaal vlakbij enkele grote invalswegen en het stadscentrum van Namen kan. Het is een droom die u in Port du Bon Dieu waarmaakt.

Toon project

Bewoners slapen op beide oren dankzij muisstille waterafvoer

Bewoners slapen op beide oren dankzij muisstille waterafvoer

Residentie Overbeemd – Renovatie appartementsgebouw

Residentie Overbeemd in Ruiselede telt 70 appartementen. Tijdens de volledige renovatie bleven alleen de muren en de vloeren overeind. Groot aandachtspunt: de oude afvoerleidingen. Volgens de bewoners maakten die regelmatig te veel lawaai. De werkzaamheden gebeurden in twee fasen omdat de helft van het gebouw bewoond bleef. Halfweg de renovatie verhuisden de bewoners naar de in fase één afgewerkte flats. De andere appartementen volgden in de tweede fase. Installatiebedrijf Sanitel plaatste de SiTech AS-leidingen van Wavin.

Toon project
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons