Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Vliegvelden en spoorwegen

Het Station aan Zee: de trots van de koningin der badsteden

Het Station aan Zee: de trots van de koningin der badsteden

Station Oostende – Nieuwe overkapping perrons

Het station van Oostende ondergaat een volledige transformatie. Het drukke knooppunt van treinen, trams en bussen ligt ideaal: vlakbij het strand en de haven van Oostende. Het doel van de renovatie: er een nieuwe, moderne en comfortabele verkeersader van maken. Artes Roegiers vernieuwt de treinperrons en overspant ze met één groot dak. Voor de afwatering van het dak en de perrons schakelde het aannemingsbedrijf Wavin als leverancier in.

Toon project

Wavin houdt technische diensten Infrabel droog

Wavin houdt technische diensten Infrabel droog

LCI Muizen – Bouw logistiek centrum Infrabel

Het nieuwe Logistiek Centrum Infrastructuur (LCI) Muizen van Infrabel verzamelt alle technische diensten in Mechelen op één centrale plek. Van daaruit beheert en onderhoudt Infrabel alle sporen, wissels, bovenleidingen en seinhuizen in de grote omgeving van Mechelen. Hoofdaannemer Franki Construct koos Wavin als leverancier van leidingsystemen voor de afvoer van het afval- en regenwater.

Toon project

Wavin zet langste treintunnel op het goede spoor

Wavin zet langste treintunnel op het goede spoor

Antigoontunnel – Waterafvoer nieuwe spoorwegtunnel

De Liefkenshoekspoorverbinding verbindt Antwerpen Linkeroever met Antwerpen Rechteroever. Het tunnelgedeelte van zes kilometer lang onder de Schelde kreeg de naam Antigoontunnel. Sinds december 2014 is de tunnel in gebruik. Tegen 2030 moet 15 procent van het containervervoer van de Antwerpse haven via dit traject verlopen. Voor de rioleringsbuizen en de toezichtputten deed aannemer THV Locobouw beroep op Wavin.

Toon project
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons