Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Industrie en logistiek

Bufferbekken van 182 m³ op 1,5 dag geplaatst

Bufferbekken van 182 m³ op 1,5 dag geplaatst

Voedingsbedrijven krijgen duurzaam en energiezuinig kmo-park

Negen bedrijven uit de voedingsindustrie krijgen op de site Tweebeek in Neder-Over-Heembeek een nieuwe thuisbasis in 2 modulaire gebouwen. Citydev.brussels – de oude Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest – koos voor duurzame materialen en ging onder meer via hernieuwbare energie, luchtdichtheid, doorgedreven isolatie en een uitgekiend verwarmings- en koelingssysteem voluit voor energie-efficiëntie. De architecten adviseerden Citydev.Brussels om voor het geplande bufferbekken van het kmo-park de Q-Bic-units van Wavin te gebruiken.

Toon project

180.000 kippen voelen zich kiplekker

180.000 kippen voelen zich kiplekker

Becelaere – Nieuwe kippenfokkerij

Lust u al eens een lekker gebraden kip aan het spit, een sappig kippenboutje van de barbecue of een koninginnenhapje op grootmoeders wijze? Grote kans dat uw kippenvlees van een Belgische kippenfokkerij komt. Zoals Becelaere in Alveringem. De oude kwekerij breidde uit en maakte plaats voor een nieuwe. Installatiebedrijf Dever-Hiele legde Tigris-persleidingen om de 180.000 kippen in de vijf kippenstallen te verwarmen.

Toon project
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons