Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Perssysteem Tigris M1

The Wavin Pressfit Tigris M1 system combines robust brass connectors with multilayer PEXc/Al pipes. It covers pipe dimensions up to 63 mm. This range includes both standard and highly-specialized components.

Naar de catalogus

Overzicht

Reliable connections

Betrouwbare verbindingen

De uitzonderlijk sterke Tigris M1 verbindingen (diameterbereik: 16 – 75 mm) zijn gemaakt van vertinde messing. Dankzij de gepatenteerde voorgevormde neus maakt u een betrouwbare verbinding met minimale insteekkracht. Is men vergeten de verbinding te persen? Dan ziet u dit onmiddellijk bij het testen van het leidingsysteem.

Pipes

Speciale toepassingen

Naast de standaardverbindingen, biedt Tigris M1 diverse specialistische producten. Voor circulatiesystemen heeft Wavin een aantal specifieke fittingen om de inline retourleiding in de toevoerleiding te leggen. Zo profiteert u van minder warmteverlies en minder leidingwerk in het gebouw. En bespaart u op de installatiekosten.

Special applications

Topprestaties

Alle Tigris M1 onderdelen leveren topprestaties op lange termijn. Dit systeem is ontworpen om bij 6 bar onder een maximale bedrijfstemperatuur van 95°C te presteren, met maximale piektemperaturen tot 105°C. De componenten zijn gecertificeerd door toonaangevende Europese instellingen, waaronder de technische ATG goedkeuring van het Belgische BCCA.

Hoe lang gaat uw leiding mee?

Hoe lang gaat uw leiding mee?

De levensduur van leidingsystemen in grote mate bepaald door de temperatuur en de chemische samenstelling van de vloeistoffen die ze transporteren (bijvoorbeeld voor desinfectie). Het onafhankelijke onderzoekslaboratorium Jana Laboratories in Canada heeft het effect van temperatuur en chemicaliën op de levensduur van leidingsystemen onderzocht. Contacteer ons voor meer informatie.

What’s next?

What’s next?

De Tigris M1 leidingen en verbindingen maken deel uit van Wavins brede assortiment warm- en koudwatersystemen. Kijk ook eens naar onze andere oplossingen op het gebied van drink- en afvalwater. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons