Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Verwarming en koeling

Voor het transport van warm water voor uw cv installatie heeft u een betrouwbaar leidingsysteem nodig. Wavin heeft voor elke situatie – in zowel woningbouw als utiliteitsbouw – het juiste systeem.

Naar de catalogus

Perssysteem Tigris K1

Perssysteem Tigris K1

Wanneer te gebruiken

Wavin biedt een volledig assortiment kunststof persfittingen en meerlaagse PEX/AL buizen van 16 tot 75 mm. Ons Tigris K1 systeem is geschikt voor warm en koud water (circulatieleiding). Het systeem is uiterst betrouwbaar en bestand tegen corrosie en verkalking. Het Tigris K1 assortiment staat voor gemak, kwaliteit en duurzaamheid.

Toon oplossing

Perssysteem Tigris M1

Perssysteem Tigris M1

Wanneer te gebruiken

Zoekt u voor een metalen perssysteem dat lang meegaat? Dan is Wavin Tigris M1 de meest logische keuze. Voor de metalen M1 fittingen gebruikt u hetzelfde persgereedschap als voor de fittingen van Tigris K1. De Tigris buis verbindt u via een betrouwbare persfitting van vertinde messing.

Toon oplossing

Push-fit smartFIX

Push-fit smartFIX

Wanneer te gebruiken

Het Wavin smartFIX systeem bestaat uit de Tigris PEX/AL buis, op rol of in lengtes, met push-fit fittingen (diameterbereik 16 – 25 mm) voor installatiewerk in krappe ruimten. Voor dit systeem zijn diverse overgangsfittingen beschikbaar. U kunt de fittingen met de hand monteren; ze zijn direct trekvast.

Toon oplossing
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons