Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Straatafvoer

Door regenwater zorgvuldig af te voeren, beperkt u de risico’s van waterschade en -overlast. Wavin biedt verschillende effectieve oplossingen voor regenwaterafvoer.

Naar de catalogus

Afvoergeulen in polyester beton

Afvoergeulen in polyester beton

Wanneer te gebruiken

Voor onderhoudsvriendelijke opvang van regenwater dat op straat of bijvoorbeeld een parkeerterrein valt, bieden wij u verschillende systemen voor lijnafwatering. Deze vergen weinig installatie- en onderhoudsinspanningen en presteren goed. Met ons uitgebreid assortiment kunt u zowel de omgeving rond gebouwen als verschillende soorten wegverhardingen afwateren.

Toon oplossing

Straatkolken

Straatkolken

Wanneer te gebruiken

Met de kolken van Wavin bent u verzekerd van effectieve afvoer van regenwater van straatoppervlakken. Kenmerkend voor onze kolken zijn de afvoercapaciteit en de ruime vuilvang. U kunt kiezen uit een breed assortiment: van ronde Basic en Classic kolken tot vierkante, extra vuilafvangende Save kolken.

Toon oplossing

Afvoergeulen in beton

Afvoergeulen in beton

Wanneer te gebruiken

Wij bieden verschillende oplossingen aan voor de afvoer van regenwater op wegen en parkingen. Deze afvoergeulen laten zich eenvoudig installeren en werken uitstekend.

Toon oplossing
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons