Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Filter voor privéwoning

Wavin biedt voor regenwaterfiltratie twee oplossingen aan : de verzamelfilter voor regenwaterrecuperatie en de bekende Deva regenwaterfilter.

Naar de catalogus

Overzicht

VRW filter

De verzamelfilter voor regenwaterrecuperatie wordt gebruikt bij het verzamelen en filtreren van regenwater alvorens het wordt afgevoerd naar een regenwatertank. Een enkele VRW 125 filter is voldoende voor een dakoppervlakte tot 150m² of een VRW 200 voor een dakoppervlakte tot 400m²

Gemakkelijk te onderhouden

De VRW filter is licht en kan dus gemakkelijk uit het filterhuis gehaald worden. Het filterelement kan dan met de tuinslang schoongespoten worden. Hardnekkig vuil kan met een borstel en lauw water verwijderd worden.

Deva filter

Deva regenwaterfilter

De Deva filter is de enige filter waarvoor bij de installatie geen verval nodig is. De filter kan dus gewoon op één lijn met de in- en uitloop van de regenwaterput geïnstalleerd worden. Het vuil blijft achter in de filter en spoelt weg via de overloop bij hevige regenval of een volle regenwaterput

Eenvoudig en snel te onderhouden

De Deva filters hoeven niet gedemonteerd te worden om te reinigen. Het volstaat om het handvat 180° naar beneden te draaien en met de tuinslang schoon te spuiten. Voor hardnekkig vuil kan de filter gemakkelijk gedemonteerd worden om te spoelen met warm water.

Intesio

intesio

Met Intesio biedt Wavin een totaaloplossing voor stedelijk regenwatermanagement. Kiest u voor Intesio dan profiteert u van maximale efficiency en duurzaamheid tegen minimale kosten.

What’s next?

Bent u op zoek naar een systeem voor infiltratie van regenwater? Bekijk dan zeker onze prefab infiltratiebekkens voor privégebruik.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons