Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Verticale Infiltratie

Onze dubbelwandige, gesleufde buizen voor verticale infiltratie zijn de ideale oplossing voor regenwaterafvoer in drukke gebieden. De aanleg is snel, kosteneffectief en gaat gepaard met minimale overlast. De verticale buizen nemen zeer weinig ruimte in en zijn gemakkelijk te inspecteren en reinigen.

Naar de catalogus
S025 Vertical Infiltration

Overzicht

Effectieve regenwaterafvoer in drukke gebieden

Effectieve regenwaterafvoer in drukke gebieden

Met Wavins verticale infiltratiesystemen vermijdt u de kosten en de overlast van het graven van sleuven in drukke stedelijke gebieden. Bij de aanleg worden enkel boringen gemaakt, waar de buis vervolgens verticaal in wordt geplaatst. Doorgaans plaatst u deze leidingen binnen een uur.

Bewezen prestaties en nauwkeurig rekenwerk

Bewezen prestaties en nauwkeurig rekenwerk

Onze verticale infiltratiesystemen bieden u een effectieve oplossing voor regenwaterafvoer, ook op locaties met hoge grondwaterstanden. Uitvoerige veldtesten hebben dit aangetoond. Vanzelfsprekend profiteert u ook van onze planning- en rekencapaciteit. Zo bent u ervan verzekerd dat elke oplossing precies past bij de betreffende situatie.

Inspectie- en reinigingsvriendelijk

Inspectie- en reinigingsvriendelijk

Onze verticale infiltratieleidingen zijn net zo gemakkelijk te inspecteren en te reinigen als een traditionele afwatering. U heeft hiervoor geen speciale gereedschappen nodig en bespaart opnieuw kosten. En dat terwijl de prestaties op peil blijven!

Intesio

Intesio

Met Intesio biedt Wavin een totaaloplossing voor stedelijk regenwatermanagement. Kiest u voor Intesio dan profiteert u van maximale efficiency en duurzaamheid tegen minimale kosten.

What’s next?

What’s next?

Vergeet niet om het regenwater te reinigen vooraleer onze infiltratiesystemen in te zetten. Neem bijvoorbeeld een kijkje op onze koolwaterstofafscheiders.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons