Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Niet reinigbare Azura units

Wavin Azura is een niet-inspecteerbare unit van onbewerkt polypropyleen. De duurzame units gaan zelfs onder zware belasting minimaal 50 jaar mee.

Naar de catalogus
S023 Non-inspectable Units Aquacell

Overzicht

De optimale configuratie voor uw situatie

De optimale configuratie voor uw situatie

Onze studiedienst ontwerpt graag samen met u het optimale systeem voor uw project, rekening houdend met plaatselijke grondwaterstanden en belasting. Met het modulair op te bouwen Azura systeem heeft u een duurzame oplossing. De Azura's zijn gemaakt van onbewerkt polypropyleen en gaan zelfs onder zware omstandigheden minimaal 50 jaar mee.

Modulair en veelzijdig

Modulair en veelzijdig

Met onze lichtgewicht, kunststof Azura infiltratie units bouwt u eenvoudig en snel de ondergrondse waterbuffers die bij uw situatie passen. Azura heeft belangrijke voordelen boven betonnen bufferunits: minder graafwerk, eenvoudige installatie en geen droogtijd. Door diverse modules te combineren benut u de beschikbare ruimte optimaal.

Hoog grondwater en zware belasting

Hoog grondwater en zware belasting

Onze Azura units zijn zodanig ontworpen en vervaardigd, dat ze bestand zijn tegen hoge grondwaterstanden en zeer zware belasting. Zonder onderhoud gaan ze 50 jaar mee.

Intesio

Intesio

Met Intesio biedt Wavin een totaaloplossing voor stedelijk regenwatermanagement. Kiest u voor Intesio dan profiteert u van maximale efficiency en duurzaamheid tegen minimale kosten.

What’s next?

What’s next?

Onze studiedienst zorgt ervoor dat u het maximale uit uw Wavin systemen en project haalt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om vanaf het begin van uw project de beste prijs- en prestatieniveaus te behalen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons