Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Toevoer warm en koud water

Voor het transport van drinkwater van de hoofdkraan naar de tappunten heeft u een betrouwbaar leidingsysteem nodig. Wavin heeft voor elke situatie – in zowel woningbouw als utiliteitsbouw – het juiste systeem.

Naar de catalogus

Perssysteem Tigris K1

Perssysteem Tigris K1

Wanneer te gebruiken

Wavin biedt een volledig assortiment kunststof persfittingen en meerlaagse PEX/AL buizen van 16 tot 75 mm. Ons Tigris K1 systeem is geschikt voor warm en koud water (circulatieleiding). Het systeem is uiterst betrouwbaar en bestand tegen corrosie en verkalking. Het Tigris K1 assortiment staat voor gemak, kwaliteit en duurzaamheid.

Toon oplossing

Perssysteem Tigris M1

Perssysteem Tigris M1

Wanneer te gebruiken

Zoekt u een metalen perssysteem dat lang meegaat? Dan is Wavin Tigris M1 de meest logische keuze. Voor de metalen M1 fittingen gebruikt u hetzelfde persgereedschap als voor de fittingen van Tigris K1. De Tigris buis verbindt u via een betrouwbare persfitting van vertinde messing.

Toon oplossing

Push-fit smartFIX

Push-fit smartFIX

Wanneer te gebruiken

Met de push-fit smartFIX verbindingen van Wavin kiest u voor een uitermate snel en betrouwbaar systeem waarbij de fittingen niet meer geperst dienen te worden. Kalibreren, insteken en klaar! Met een minimum aan gereedschap gaat u razendsnel te werk. De diameters (16 t/m 25 mm) lenen zich ook uitstekend voor reparatiewerkzaamheden en krappe werkruimtes.

Toon oplossing
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons