Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

PVC Drukleiding

Binnen ons assortiment PVC drukleidingen vindt u de perfecte oplossing voor elke bovengrondse drinkwaterleiding. De kwaliteit en betrouwbaarheid ervan wordt mede onderstreept door het Nederlandse KIWA keurmerk (voor diameter 16 tot en met 63 mm).

Naar de catalogus
PVC drukleiding

Overzicht

Hoge slagvastheid

Sterk en licht

Doordat PVC leidingen zowel sterk als licht zijn, zijn ze gemakkelijk te installeren, met lage installatiekosten als gevolg. PVC drukleidingen lenen zich ook perfect voor prefab oplossingen. Ze zijn daarom niet voor niets één van de meest betrouwbare en veilige leidingsystemen.

Trekvaste, demontabele verbindingen

100 % recycleerbaar en duurzaam

PVC kan na gebruik volledig gerecycleerd worden. De recyclage van PVC wordt behartigd door de organisatie Kurio (www.kurio.be). Voeg hierbij nog nog eens de levensduur van meer dan 50 jaar en u heeft met PVC een uitermate duurzaam materiaal in handen.

Gebruiksgemak en tijdwinst

Vast in de schoenen

De meeste verbindingen in het PVC druksysteem worden gemaakt via lijm. Wavin biedt dan ook een ruim assortiment kwalitatieve lijmen aan in diverse en gebruiksvriendelijke verpakkingen. Het resultaat zijn trekvaste, lekdichte verbindingen die de tand des tijds probleemloos doorstaan.

What’s next?

Wavin biedt ook een ruim assortiment PE drukleidingen aan, voor afvalwater. Ze zijn beschikbaar in diameters van 25 mm tot en met 630 mm. De drukklassen lopen tot en met PN16 en de drukleidingen dragen het BENOR kwaliteitskeurmerk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons