Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Toevoer onder druk

Voor het leveren van drinkwater heeft u een betrouwbaar leidingsysteem nodig. Wavin levert een cruciale bijdrage met beproefde PVC en LDPE drukleidingsystemen voor uiteenlopende omstandigheden en installatiemethoden, waaronder sleufloze technieken.

Naar de catalogus

PVC Drukleiding

PVC Drukleiding

Wanneer te gebruiken

Wavin biedt een ruim assortiment PVC drukleidingen aan, in verschillende drukklassen. Dit reeds vanaf een diameter van 16 mm. De leidingen zijn eenvoudig te installeren en duurzaam. De verbindingen worden gemaakt met PVC lijmhulpstukken of met overgangsfittingen met een schroefdraad.

Toon oplossing

LDPE Drukleiding

LDPE Drukleiding

Wanneer te gebruiken

LDPE Drukleidingen worden in een veelvoud van sectoren gebruikt, maar zeker ook in de land-en tuinbouw. Daar worden ze door de specifieke eigenschappen van LDPE gebruikt voor onder andere beregeningsinstallatie en leidingen in weilanden en stallen. Wavin biedt twee oplossingen aan: een standaard en een versterkte oplossing. Beiden hebben een diameterbereik van ½” tot en met 2”.

Toon oplossing
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons