Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Reinigen en filtreren

Steeds vaker is het verplicht om opgevangen vuilwater vóór lozing te ontdoen van olie, zand, slib en zware metalen. Met onze adviezen en oplossingen kunt u tegemoetkomen aan alle eisen.

Naar de catalogus

Vetafscheiders

Vetafscheiders

Wanneer te gebruiken

Op bedrijfslocaties waar met vet wordt gewerkt en waar vethoudend afvalwater ontstaat, is de installatie van een vetafscheider een must. Wavin biedt u hiervoor de perfecte oplossing. Onze vetafscheiders zijn van hoge kwaliteit en u kunt ze ondergronds op uw terrein plaatsen.

Toon oplossing

Koolwaterstofafscheiders

Koolwaterstofafscheiders

Wanneer te gebruiken

Bij het afvoeren van vuilwater, kan het zijn dat u wettelijk verplicht bent de aanwezige olieresten af te scheiden. Wavin biedt u hiervoor koolwaterstofafscheiders aan.

Toon oplossing

Septische putten

Septische putten

Wanneer te gebruiken

De afwatering van vuil water is een verborgen systeem binnen de woning maar is van grote waarde voor haar bewoners. Een goede installatie voor de behandeling van afvalwater is onontbeerlijk om zeer onaangename problemen te vermijden. Wavin biedt u hiervoor een aantal septische putten in kunststof van goede kwaliteit.

Toon oplossing
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons