Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Vrijverval riolering

Vrijverval riolering is de meest gangbare afvoervorm voor vuilwater. U kunt kiezen uit een volledig assortiment PVC en PP vrijverval buizen, glad of geribbeld, met bijbehorende fittingen en betrouwbare insteekverbindingen.

Naar de catalogus

PVC volwand riolering

PVC volwand riolering

Wanneer te gebruiken

Tegenwoordig wordt het merendeel van de buitenrioleringen aangelegd met PVC. Door de goede ervaringen met deze flexibele buis is PVC sindsdien het traditionele starre beton en gres voorbij gegroeid. Bovendien is ons PVC assortiment 100% recycleerbaar en voorzien van een ‘hergebruikgarantie".

De Wavin PVC-buizen combineren stevigheid en flexibiliteit om te kunnen buigen wanneer het nodig is zodat eventuele grondzettingen door de leiding worden gevolgd zonder dat de buizen of verbindingen breken of gaan lekken.

Toon oplossing

PVC riolering U3

PVC riolering U3

Wanneer te gebruiken

Kunststof leidingen bieden veel voordelen ten opzichte van alternatieve materialen. Kiest u voor uw hoofdriolering leidingen uit ons PVC assortiment? Dan bent u verzekerd van een oplossing met verrassend installatiegemak, laag lekverlies, een lange levensduur en een lage onderhoudsbehoefte.

Toon oplossing

PP riolering X-Stream

PP riolering X-Stream

Wanneer te gebruiken

Heeft u voor uw riolering geen buis met een gladde buitenwand nodig? Geef dan de voorkeur aan onze dubbelwandige PP leidingen met bijbehorende fittingen. Deze buizen zijn licht, gemakkelijk te verwerken en behoren tot de klasse SN8 voor toepassingen met verkeerslast. Ze vormen een aanzienlijke verbetering op traditionele betonnen buizen.

Toon oplossing
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons