Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

PP Manchetverbinding

Wafix PP is een veelzijdige, ongecompliceerde oplossing voor uw binnenhuisafvoer. De slagvaste buizen kunt u zelfs bij vorst prima installeren. De uitstekende chemische resistentie maakt ze ideaal voor instorttoepassingen.

Overzicht

Het geheim van Wafix PP: de gepatenteerde rubberen ring

Het geheim van Wafix PP: de gepatenteerde rubberen ring

Het geheim van Wafix PP is een gepatenteerde rubberen Fix-lock® ring, ontworpen door Wavin. Deze staat garant voor een lekdichte afsluiting. De ring zit vast waardoor deze niet kan worden weggeduwd bij het insteken van een buis of hulpstuk. Snel en gemakkelijk te installeren dus!

Slank model

Slank model

De Wafix PP fittingen zijn de “mannequins” onder de fittingen. Door de slanke en intelligente vormgeving van de hulpstukken worden de inbouwmaten tot een absoluut minimum herleid. De tijdsbesparing en bijgevolg lagere installatiekosten worden door de professionals dan ook zeer gesmaakt.

Ook voor zichtleidingen

Ook voor zichtleidingen

De standaardkleur voor Wafix PP is zwart, maar voor de meest gangbare diameters (32, 40 en 50) is Wafix PP ook beschikbaar in het wit. Dus ook voor zichtleidingen is dit systeem de juiste keuze. Ook in diameter 110 kan u de meest gangbare hulpstukken in het wit bestellen.

What’s next?

What’s next?

Denkt u bij het realiseren van uw binnenhuisafvoer ook aan brandveiligheid? Een brandwerende afdichting van leidingdoorvoeren is daarbij essentieel. Onze brandmanchetten zijn getest en gekeurd door het Instituut voor Brandveiligheid. U kan ze toepassen op PE, PVC, PP en Wavin AS leidingen, op zowel rechte als schuine doorvoeren, in plafonds en in wanden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons