Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

PE lasverbinding

Onze volledig gelaste Wavin PE afvoersystemen bieden u uitzonderlijk veilige verbindingen en een hoge chemische resistentie. Op uw verzoek kunnen wij delen van het systeem prefabriceren om het installatiewerk in grotere bouwprojecten te vergemakkelijken.

Receptie Receptie Jenny Van Borm en Tine Geerinck Neem gerust contact op

Overzicht

Comprehensive choice

Uitgebreid overzicht

Ons PE afvoerassortiment biedt u een uitzonderlijk breed spectrum aan buizen en fittingen. U heeft de keuze uit twaalf buisdiameters van 40 tot 315 mm. Elk onderdeel voldoet volledig aan de eisen van zelfs de meest complexe projecten.

Efficient jointing

Efficiënt verbinden met één handlasapparaat

U kunt deze buizen verbinden met zowel spiegellassen als met behulp van elektrolasmoffen. Met ons eigen handlasapparaat, het elektrolasapparaat WaviDuo 315, heeft u gemakkelijk toegang tot de meest lastige installaties. Daarbij kunt u met één en hetzelfde apparaat alle diameters aan, terwijl voor de meeste andere systemen twee lasapparaten nodig zijn.

Secure and durable

Betrouwbaar en duurzaam

Omdat de verbindingen gelast zijn, blijven ze zelfs onder grote trekkracht intact. De hoge chemische resistentie van PE maakt deze buizen uiterst geschikt voor toepassing in ziekenhuizen, laboratoria en industriële omgevingen. Wavin PE kan zeer warm water afvoeren (95°C) en behoudt zijn uitstekende slagvastheid, ook bij temperaturen ver onder het vriespunt.

Prefabrication

Tijd besparen via prefab

Win tijd op de bouw en laat uw PE afvoersysteem prefabriceren door Wavin. Vooral prefabricage met spiegellassen is een efficiënte manier om korte, complexe systeemdelen voor te bereiden. Wij maken de verbindingen in een schone werkplaats, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is.

What’s next?

What’s next?

Onze PE afvoersystemen maken deel uit van een uitgebreid assortiment Wavin producten voor binnenrioleringen. U integreert de PE systemen gemakkelijk met onze systemen voor bijvoorbeeld ons dakwaterafvoer in onderdruk Quickstream en ons geluidsarm afvoersysteem Wavin AS. Wij helpen u graag aan de beste oplossing voor uw situatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons