Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

2017-10-02

Hoe een Wavin Tigris K1-leidingsysteem aansluiten – de droom van elke loodgieter

Als loodgieter werk je het liefst met buizen en fittingen die snel en gemakkelijk te monteren zijn – en oh ja, lekvrij. Wel, Wavin Tigris K1 heeft het allemaal. Het is een volledig perssysteem voor zowel drinkwaterinstallaties als radiator- en vloerverwarmingssystemen. Het systeem is een plezier om mee te werken - buigzaam, eenvoudig te monteren en betrouwbaar. Kijk zelf maar:


Fluitje van een cent

Om de buis recht te maken, steek je deze eenvoudig in de buisrichter en trek je hem er weer uit, dat is alles. Om de buis te monteren, snijd je de buis eerst recht af en gebruik je de kalibreerset van Wavin om het buiseinde eenvoudig te kalibreren met de fitting. Je ziet meteen of de buis juist is ingestoken. Als je zeker weet dat de buis juist is ingestoken, kun je de verbinding eenvoudig persen met de perstang. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus bekijk de video!


Meerlaags-leidingsysteem

Wavin Tigris K1 is ontworpen voor drinkwater- en verwarmingstoepassingen en is een compleet systeem dat bestaat uit meerlaagsbuizen en blauwe persfittingen. Bij Wavin hanteren we de slogan Connect to Better. Dat betekent dat we voortdurend ons best doen onze producten verder te verbeteren. En dat hebben we gedaan met onze Tigris K1, via verbeteringen zoals persfittingen met een lekdetectiefunctie (DLF), betere buisgrip en een zeshoekig profiel om de insteekkracht te verminderen. Dit meerlaags-leidingsysteem is perfect geschikt voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten als particuliere en commerciële projecten (zoals hotels, ziekenhuizen, scholen, appartementcomplexen etc.).
Ga voor meer informatie over onze leidingsystemen naar onze website. We helpen je graag verder.


En omdat we van loodgieters houden

Mocht je het nog niet hebben gehoord, Wavin heeft zijn Gear Up II campagne, gericht op loodgieters in heel Europa, gelanceerd. We willen de belangrijke rol die het loodgietersvak speelt, vooral in de bouwsector, onder de aandacht brengen. De promoties zijn leuk, informatief en elke loodgieter die zich aanmeldt wint een prijs. Voor meer informatie ga je hier naar de Gear Up landingspagina.

Volg ons op Twitter … en praat mee met ons en alle andere loodgieters.

Maurice de installateur (en collega) monteren een Wavin Tigris K1-systeem
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord