Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Duurzaamheid

Wavin is de grootste producent van kunststof leidingsystemen in Europa, en tegelijk ook Europa’s grootste recyclingbedrijf van gebruikte kunststofbuizen. Voor ons is recycling immers een belangrijk element bij de invulling van een van onze opdrachten: toonaangevend zijn in de zorg voor gezondheid, veiligheid en milieu.

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling

Environment

De systemen van Wavin zorgen voor een schone en veilige omgeving. Onze producten zorgen bijvoorbeeld voor een zinvol, natuurlijk gebruik van kostbaar regenwater. Onze productie is energie-efficiënt en milieuvriendelijk.

Meer informatie

Sociaal

social

De ondernemingen van de Wavin groep steunen humanitaire projecten over de hele wereld. In samenwerking met UNICEF zorgen we voor een betere aanvoer van schoon drinkwater.

Meer informatie

Leveranciers

Wavin neemt haar verantwoordelijkheid op bij het realiseren van een duurzame supply chain. Het efficiënt maximaliseren van vb leveranciers levert een belangrijke bijdrage aan onze gecontroleerde ecologische voetafdruk.

Meer informatie

Professionele groeperingen

Industry memberships

Wavin is actief lid van verschillende gespecialiseerde organisaties die focussen op het verbeteren van duurzaamheid binnen onze industrie, zoals Federplast, Teppfa, ...

Meer informatie

CE markering

CE markering

Hier vindt u een toelichting over de regelgeving per 1 juli 2013 m.b.t. CE markering en de betekenis daarvan voor kunststofbuizen en fittingen.

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord
E-mail ons