Account aanmaken

Annuleer
X

Zoeken naar

Wavin BIM Revit families

Download nu gratis de Wavin Revit families

 

We hebben Revit pakketten gemaakt voor BIM met geïntegreerde intelligente hulp. Met deze intelligente hulp kunt u een compleet 'as-built' leidingsysteem in de snelst mogelijke manier te bereiken, waarmee u de tijd die u besteedt aan het ontwerp aanzienlijk verminderd.

Door een account via onderstaande formulier te registreren krijgt u toegang tot onze BIM omgeving en de Wavin Revit bestanden. U geeft Wavin hiermee toestemming om uw gegevens vast te leggen in onze centrale database, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van nieuwe en aanvullende versies van onze Revit bestanden. Ook geeft u hiermee toestemming om contact met u op te nemen om de werking van de bestanden te bespreken en een eventuele training in te plannen. Alles om uw werk makkelijker te maken!

Waarom zou u deze Wavin Revit families gebruiken

Onze Revit families zijn gemaakt met geïntegreerde intelligentie. Met deze intelligente hulp kunt u een compleet 'as-built' leidingsysteem op de snelst mogelijke manier bereiken, waarmee u de tijd die u besteed aan het ontwerp aanzienlijk verkort.

De Wavin Revit families stellen u in staat om een 100% nauwkeurige weergave te bereiken van de manier waarop het leidingsystemen daadwerkelijk zal worden geïnstalleerd; eenvoudig en zonder gebruik van productcatalogi. Het pakket bevat ook een volledig geïntegreerde Bill of Materials (materiaallijst).

De snelste manier naar een complete 'as built' leidingsysteem

Onze Revit pakketten zorgen ervoor dat het leidingsysteem precies kan worden geïnstalleerd zoals het is ontworpen, dit bespaart tijd voor zowel de ingenieur als de aannemer.

Volledig geïntegreerde materiaallijst

Onze Revit pakketten bevatten een nauwkeurige Bill of Materials (materiaallijst) voor elk van onze productreeksen. Deze lijst is inclusief de buizen en fittingen waardoor u direct klaar bent om deze te bestellen bij uw favoriete distributeur.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op de website te blijven gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Ik ga akkoord